Rocca-Group Oy, Vanha Harmaalinnantie 3, 28400 Ulvila, p. 020 757 1900

Asiantuntijapalvelut

Roccan asiantuntijapalvelut käytössäsi.

 

Rocca Group on paineilmatekniikkaan erikoistunut asiantuntijayritys. Rocca toimii asiakkaidensa strategisena kumppanina paineilmajärjestelmien mitoituksissa, analysoinneissa, suunnittelussa, hankinnassa ja toimintatehokkuuden kehittämisessä. Roccan asiantuntijoiden yli 30 vuoden kokemus paineilmatekniikasta takaa asiakkaille kokonaistaloudellisesti ylivoimaisen paineilmajärjestelmän, joka toimii luotettavana osana tuotantoa.

Paineilmakartoitukset ja korjaukset

 

Roccan ylivoimainen asiantuntijuus markkinoilla koostuu paineilmatekniikan kokonaisvaltaisesta osaamisesta jo vuosikymmenien ajalta. Tutustu.

Paineilman hankintapalvelu

 

Toimivan ja kustannustehokkaan paineilmajärjestelmän tärkein osuus on oikea mitoitus. Mitoituksessa otetaan huomioon todellinen paineilman tarve sekä asiakaskohtaisesti vaadittava paineilman ISO laatuluokitus. Tutustu.

Paineilman laatumittaukset ja kuntoarviot

 

Paineilman laatu määritellään ISO standardin mukaisesti, jonka perusteella jokaisen yrityksen etuoikeutena on määritellä vaadittava paineilman laatu ja niin välttyä turhilta kustannuksilta ja tuotannollisilta ongelmilta.  Tutustu.

Paineilma-asemat

 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu paineilma-asema säästää paineilman elinkaarikustannuksissa ja minimoi paineilmasta johtuvat turhat tuotantokatkokset. Tutustu.

Paineilmaputkistot

 

Rocca on toimittanut valtakunnallisesti paineilmaputkistoja eri teollisuuden alojen tarpeisiin jo parin vuosikymmenen ajan.  Tutustu.

Vaativat paineilman kunnossapitotyöt

 

Kompressoreihin kohdistuvista vioista yli 80% johtuu kompressorin ulkoisista tekijöistä. Roccan toiminnan historiasta omaamme laajan kokemuksen eri merkkisten kompressoreiden huoltamisesta ja korjaamisesta. Tutustu.